Дизайнерски блокчета


ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "BABY BOY" 30.5*30.5 СМ.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "BABY BOY" 30.5*30.5 СМ.

14.90лв.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "BABY BOY", СЪДЪРЖА 10 СТРАНИЦИ, 10 ДИЗАЙНА ДВУСТРАННИ ЛИСТА, 170 ГР. КАРТОН. РАЗМЕР 30.5/30.5 СМ....

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "BABY GIRL" 30.5*30.5 СМ.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "BABY GIRL" 30.5*30.5 СМ.

14.90лв.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "BABY GIRL", СЪДЪРЖА 10 СТРАНИЦИ, 10 ДИЗАЙНА ДВУСТРАННИ ЛИСТА, 170 ГР. КАРТОН. РАЗМЕР 30.5/30.5 СМ....

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "CLOCKWISE" 30.5*30.5 СМ.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "CLOCKWISE" 30.5*30.5 СМ.

14.90лв.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "CLOCKWISE", СЪДЪРЖА 10 СТРАНИЦИ, 10 ДИЗАЙНА ДВУСТРАННИ ЛИСТА, 170 ГР. КАРТОН. РАЗМЕР 30.5/30.5 СМ....

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "SEA LAND" 30.5*30.5 СМ.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "SEA LAND" 30.5*30.5 СМ.

14.90лв.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ STAMPERIA "SEA LAND", СЪДЪРЖА 10 СТРАНИЦИ, 10 ДИЗАЙНА ДВУСТРАННИ ЛИСТА, 170 ГР. КАРТОН. РАЗМЕР 30.5/30.5 СМ....

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ  LZP-FMN02

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ LZP-FMN02

10.80лв.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ, СЪДЪРЖА: 36 ЛИСТА / 18 ДИЗАЙНА, БОНУС : ДВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЛИСТА НА ГЪРБА НА КОРИЦИТЕ! ФОРМАТ: 6'x6', РАЗМЕР: 15.2 х 15.2 СМ. ГРАМАЖ: 170 ГР./М2, EДНОЛИЦЕВ. ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗРАБОТКАТА НА ПОКАНИ, КАРТИЧКИ, АЛБУМ...

ДИЗАЙНЕРСКИ БЛОК 15/15 № LZP-DD02 - 36 ЛИСТА

ДИЗАЙНЕРСКИ БЛОК 15/15 № LZP-DD02 - 36 ЛИСТА

10.80лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ БЛОК 15/15 СМ., СЪДЪРЖА 36 ЕДНОЛИЦЕВИ КАРТОНИ 170 ГР., 18 ДИЗАЙНА. ...

ДИЗАЙНЕРСКИ БЛОК 30/30 № PBD012 - 12 ЛИСТА

ДИЗАЙНЕРСКИ БЛОК 30/30 № PBD012 - 12 ЛИСТА

12.60лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ БЛОК 30/30 СМ., СЪДЪРЖА 12 ДВОЙНОЛИЦЕВИ КАРТОНИ 200 ГР., 12 ДИЗАЙНА. БОНУС - ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЛИСТ НА ГЪРБА НА КОРИЦАТА....

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ ВИНТИДЖ РОЗИ

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ ВИНТИДЖ РОЗИ

14.90лв.

ДИЗАЙНЕРСКО БЛОКЧЕ 10 ЛИСТА - ДВУСТРАННИ, РАЗМЕР 30/30 СМ. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, ПОКАНИ, КАРТИЧКИ И ДР....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605405

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605405

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ЕДНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605402

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605402

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ЕДНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605406

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605406

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ЕДНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605407

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605407

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ЕДНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605408

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605408

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ЕДНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605410

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605410

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ЕДНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605606 ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ  30/30 № SCB220605606

ДИЗАЙНЕРСКИ ЛИСТ 30/30 № SCB220605606

1.30лв.

ДИЗАЙНЕРСКИ КАРТОН С РАЗМЕР 30.5 х 30.5 см  /12" x 12", 1 ЛИСТ. 180 ГР. ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА АЛБУМИ, КАРТИЧКИ И ДР. ПРОЕКТИ. ДВОЙНОЛИЦЕВ КАРТОН, ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ЛИСТ....