Великденски на пакет

Великденски салфетки на пакет

САЛФЕТКИ НА ПАКЕТ № C00567400

САЛФЕТКИ НА ПАКЕТ № C00567400

5.00лв.

ТРИПЛАСТНИ САЛФЕТКИ НА ПАКЕТ, ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕКУПАЖ, РАЗМЕР 25/25 СМ. ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 БР. ПАКЕТ....

САЛФЕТКИ НА ПАКЕТ № l00567400

САЛФЕТКИ НА ПАКЕТ № l00567400

6.00лв.

ТРИПЛАСТНИ САЛФЕТКИ НА ПАКЕТ, ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕКУПАЖ, РАЗМЕР 33/33 СМ. ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 БР. ПАКЕТ....

САЛФЕТКА № N PW00202

САЛФЕТКА № N PW00202

4.40лв.

ТРИПЛАСТНИ САЛФЕТКИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕКУПАЖ, РАЗМЕР 33/33 СМ. ОБЯВЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 ПАКЕТ САЛФЕТКИ....