Щури неща за щури хора!

Сватбен албум

(0 customer reviews)

В наличност

40.00 лв.
Категория:

Описание

Представете си нежен и вълнуващ сватбен албум, създаден специално за вас и вашия най-специален ден. Но не е просто албум – той е изработен изцяло ръчно, с грижа и любов, за да придобие индивидуалността и уникалността, която олицетворява вашата сватба.

Този конкретен сватбен албум е вдъхновен от красотата на слънчогледите, символ на радост, щастие и ново начало. Всяка страница е внимателно оформена, с детайли, които приковават вниманието и създават една по-специална атмосфера. Причудливите слънчогледи са изобразени с изящество и създават живописен фон за вашия сватбен албум.

Албумът е изработен с висококачествени материали, избрани специално за да запазят спомените от вашия специален ден през годините. Всяка страница е изработена с издръжливи и нежни хартии, които създават прекрасно платно за вашите любими снимки. Ръчните декорации, като панделки, перли и други деликатни елементи, допълват визията на албума и придават елегантност.

Както всеки сватбен албум, този има и достатъчно място за вашия творчески принос. Можете да добавите лични послания, цитати или специални спомени към всяка страница, за да направите вашия албум още по-личен и незабравим.

Този ръчно изработен сватбен албум със слънчогледи е творение, което ще се превърне в ценен бижу за вашата семейна история. Всяка страница разказва част от вашия сватбен път и припомня най-щастливите моменти. Бъдете сигурни, че този албум ще бъде предаден от поколение на поколение, запазвайки спомените и любовта, които сте споделили в деня на вашата сватба.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Сватбен албум”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov