Щури неща за щури хора!

Подаръчни торбички за абитуриент

(0 customer reviews)

В наличност

60.00 лв.

Тези ръчно изработени торбички за завършване на абитуриент са красиви, пъстри и цветни. Всяка торбичка е уникална, създадена с внимание към детайлите и стиловете, за да се отрази радостта и празничното настроение на специалния ден.

Описание

Замислете се за живописни и весели ръчно изработени торбички за завършване на абитуриент, които ще направят вашия специален ден още по-радостен и запомнящ се. Тези торбички са създадени с грижа и любов към детайла и притежават изискан дизайн, който изразява радостта от завършването.

Всяка торбичка за завършване е ръчно изработена, като е отделено внимание за всеки малък елемент.

Дизайнът на торбичките е пъстър и цветен, за да отразява радостта и празничното настроение на този специален ден. От ярки и весели цветове до игриви мотиви и украси, всяка торбичка е истинска радост за окото. Те са перфектни за събиране и носене на специални подаръци и сувенири от празненството.

Но когато става въпрос за индивидуалност, всеки клиент има възможността да персонализира торбичките според своите предпочитания. Можете да изберете цветове, мотиви и допълнителни елементи, които да отразяват уникалността на вашия завършващ класа. Добавянето на имена, дата или специални послания може да направи торбичките още по-специални и лични.

Тези ръчно изработени торбички за завършване на абитуриент са идеалната добавка към вашето празненство. Вдъхновени от радостта и емоцията на завършващия клас, те са неповторими и уникални, като ви помагат да съхраните специалните моменти от този ден. Без значение дали ще ги използвате за подаръци, сувенири или като допълнително украшение, тези ръчно изработени торбички ще добавят доза веселба и настроение на вашия абитуриентски празник.

** Цена за 20 бр.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подаръчни торбички за абитуриент”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov