Щури неща за щури хора!

Платна с крави 🐮

(0 customer reviews)

В наличност

15.00 лв.

Новите мини шеговити шарени платна с крави 🐮 ще ви накарат да се усмихвате и се радвате на игривия си ден. Тези платна са създадени с идеята да добавят забавление и цветност към вашето облекло и домашен интериор. Размер на платното 10/10 см.

Описание

Новите мини шеговити шарени платна с крави 🐮 ще ви накарат да се усмихвате и се радвате на игривия си ден. Тези платна са създадени с идеята да добавят забавление и цветност към вашето облекло и домашен интериор.

Особеността, която прави тези шарени платна толкова забавни, е дизайнът им с крави. Малките красиви кравички се преливат в ярки и живи цветове, което прави всяко платно неповторимо и оригинално. Те създават настроение на щастие и развеселителност, независимо дали ги използвате за себе си или като подарък за приятел или близък.

Тези мини шеговити шарени платна с крави са перфектното допълнение към вашата колекция от аксесоари или интериорни елементи. Позволете им да внесат порция настроение и игра в ежедневието ви и се насладете на веселите и забавни дни, които те ще ви донесат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Платна с крави 🐮”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov