Щури неща за щури хора!

Картичка за рожден ден - 60 г.

(0 customer reviews)

В наличност

15.00 лв.
Категория:

Изящна ръчно изработена картичка за рожден ден, създадена с много любов и грижа за най-специалния ден на някой, който празнува 60 години. Тази картичка е уникално произведение на изкуството, което ще зарадва получателя с несравнимо чувство на важност и почит.

 

Описание

Представете си нежна и изящна ръчно изработена картичка за рожден ден, създадена с много любов и грижа за най-специалния ден на някой, който празнува 60 години. Тази картичка е уникално произведение на изкуството, което ще зарадва получателя с несравнимо чувство на важност и почит.

Картичката е ръчно изработена и съчетава креативност и детайли, за да създадат една специална симбиоза, която да изрази уникалността на рожденика и неговите предпочитания. Може да бъде персонализирана според конкретните желания на клиента и предпочитанията на рожденика, като включване на специални символи, цветове или послания.

Дизайнът на картичката може да бъде изработен така, че да отразява особените интереси и хобита на рожденика, като музика, пътувания, градинарство и други. Може да бъде декорирана с елементи, които да придадат по-изискан завършек на картичката.

Вътрешната част на картичката е празна, за да можете да добавите лично послание, пожелание или цитат, които да изразят вашите чувства и топлите пожелания за щастлив рожден ден. Картичката може да стане истинско бижу за рождения ден, което рожденикът ще пази и цени през годините.

Тази ръчно изработена картичка за рожден ден на 60 години е създадена с искреност и емоция, за да зарадва специалния човек във вашето сърце. Бъдете сигурни, че тази картичка ще бъде незабравим подарък, който ще подчертае важността на този юбилеен момент и ще допринесе за радостта и усмивките на рожденика.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Картичка за рожден ден – 60 г.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov