Щури неща за щури хора!

Картичка за рожден ден на мъж футболист

(0 customer reviews)

В наличност

15.00 лв.
Категория:

Уникална ръчно изработена картичка за рожден ден, създадена специално за мъж, който навършва 55 години. Картичката е предназначена за истински футболен ентусиаст и отразява страстта и любовта му към играта.

Описание

Представете си уникална ръчно изработена картичка за рожден ден, създадена специално за особен мъж, който навършва 55 години. Тази картичка е предназначена за истински футболен ентусиаст и отразява страстта и любовта му към играта.

Картичката е изработена с изключителна внимателност и детайлност. На предния план можете да видите илюстрация, изобразяваща футболист в действие – мъж във футболна екипировка, който празнува гол с радост и енергия.

Дизайнът на картичката може да бъде персонализиран според вашите изисквания и предпочитания. Ако имате специални идеи или пожелания, те могат да бъдат включени в дизайна. Например, ако желаете да добавите номер на рожденика и името му на екипа, можем да го направим. Важно е да се уверите, че картичката е направена според вашите желания, за да направите рождения ден на получателя още по-специален.

Материалите, използвани за изработката на картичката, са висококачествени и здрави. Картичката е с размер, подходящ за споделяне и запазване като специална памет от рождения ден. Вътрешната част на картичката е празна, за да можете да добавите лично послание и пожелания за рожденика.

Тази ръчно изработена картичка за рожден ден на мъж футболист на 55 години е уникално творение, което ще бъде оценено и ценено от получателя. Тя представлява съчетание от изкуство и страст към футбола, което прави тази картичка по-специална и запомняща се. Подарете я със сигурност, че ще изразите вашето възхищение и пожелание за щастлив рожден ден на футболния фен във вашия живот.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Картичка за рожден ден на мъж футболист”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov