Щури неща за щури хора!

Бебешки албуми

(0 customer reviews)

В наличност

50.00 лв.
Категория:

Нежен и прекрасен ръчно изработен албум за новородено бебе, създаден специално за  момче или момиче. Тези албуми са идеалният начин да запазите незабравимите моменти и спомени от първите дни на техния живот.

Описание

Нежен и прекрасен ръчно изработен албум за новородено бебе, създаден специално за  момче или момиче. Тези албуми са идеалният начин да запазите незабравимите моменти и спомени от първите дни на техния живот.

Всяка страница на албума е изработена с много внимание и грижа. Комбинацията от нежни и изящни материали прави тези албуми истински произведения на изкуството. За албума за момче можем да използваме синьо, тюркоазено и други мъжествени нюанси, докато за албума за момиче можем да включим розово, лилаво и други нежни цветове.

Всяка страница на албума е проектирана, за да вмести великолепните спомени от първите дни на новородените бебета. Възможно е да има отделни страници за първия им поглед, първото събуждане, първите усмивки и други специални моменти. Всяка страница може да се декорира с панделки, пухчета, перли и други елементи, за да придаде допълнителна нежност и емоция на албума.

Ако имате специални изисквания или пожелания, можем да ги включим в изработката на албума. Например, ако желаете да добавите имената на бебетата или допълнителни декорации, ние ще ги включим в дизайна. Важно е да се уверите, че албумът отговаря на вашите желания, за да бъде уникална и лична памет за децата през техния живот.

Тези ръчно изработени албуми за новородено дeвойче са особено ценен подарък, който ще бъде пазен и ценен през годините. Всеки от тях е едновременно красиво произведение на изкуството и съкровище на спомени. Представете си моментите, които ще споделяте с децата, докато разглеждате страници на тези албуми и се наслаждавате на вълнуващото пътешествие на растеж и откриване.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бебешки албуми”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov