Щури неща за щури хора!

Услуги:

Нашите услуги:

Ние от “Черната котка” имаме над 14 години опит в проектирането, изработването, декорирането и успешното изпълнение на поръчки от клиенти. Предлагаме различни услуги, като с всички може да се запознаете по-долу.

+ 0 г.
Години опит
0
Броя успешни поръчки
+ 0
Броя доволни клиенти​

Работим с утвърдени практики, като се стараем да сме максимално полезни за нашите клиенти, като им предлагаме най-доброто за тях, съобразено с личните им предпочитания и желания. 

Индивидуална изработка на персонални картички, покани и албуми 🎁

Декориране на бутикови събития 📆

Букети от бонбони 💐

Изработка на подаръци за гости за лични поводи (сватби, кръщенета, юбилей и др.) 🥂

Декориране на бутилки, кутии и други предмети, чрез различни техники 🍾

#ЗаВас:

Най-често задавани въпроси:

За да извършим дадена услуга или направим нещо индивидуално се нуждаем от време, за това са нужни около 30 предварителни дни. След като сме готови с уточняване на цветове, съдържание, тема и изискванията на клиента започваме работа максимално скоростно.  30 дни

Разполагаме с опитни, висококвалифицирани, еродирани и разбиращи експерти, които с чувство за хумор ще Ви помогнат максимално и ще се опитат да изпълнят всяко ваше желание ❤️. 

За сега обхващаме Плевен и региона, но при голямо желание от ваша страна могат да бъдат направени и изключения – за това да не се колебайте да се свържете с нас! 

Цените ни се определят след даване на точни параметри за желанията на клиента, даване на оферта от наша страна, а при одобряването ѝ от ваша и заплащане на капаро в размер на 30% се пристъпва към изпълнение. 

Не, ние изработваме всичко индивидуално за нашите клиенти според техните предпочитания и изисквания. 

info@blackcatbg.com
+359 88 930 7266
Документация:

Черната котка © 2023. Всички права запазени

Development by Martin Atanasov