5.00лв.

с ДДС: 5.00лв.

Наличност:
1
Модел:
LUR010

Все още не е оценен Напишете коментар

Споделяне

Описание

ПАСТА "РАФАЕЛО" 350 МЛ.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: ГЪСТА БЯЛА МАСА-ПАСТА, СЪСТАВЕНА ОТ ПОЛИМЕР, ВОДА, ПЪЛНИТЕЛИ И МНОГО ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОБАВКИ. ИЗДЪРЖА БЕЗ ПРОБЛЕМ НА ВЪНШНИ АТМОСФЕРНИ УСЛОВИЯ.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: ОСНОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЯКА ДОБРЕ ПОЧИСТЕНА ПОВЪРХНОСТ. ПОРЕСТИТЕ ПОВЪРХНОСТИ Е ДОБРЕ ДА СЕ ГРУНДИРАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

ПАСТАТА СЕ НАНАСЯ ЕДНОКРАТНО, КАТО В ПЪРВИЯ СЛОЙ НА НАНАСЯНЕ СЕ ПРАВЯТ ФИГУРИ С РАЗЛИЧЕН ВИД И ИНСТРУМЕНТИ. ЖЕЛАТЕЛНО Е ДЕБЕЛИНАТА НА ФИГУРИТЕ НАД ОСНОВНАТА ПОВЪРХНОСТ ДА Е МИНИМАЛНА – СЪВСЕМ МАЛКА. АКО Е НЕОБХОДИМО СЕ ШКУРЯТ ВИСОКИТЕ ЧАСТИ. СЛЕД ДОБРО ИЗСЪХВАНЕ СЕ НАНАСЯ ВТОРИ СЛОЙ, КАТО ЗАПЪЛВАНЕ БЕЗ НИКАКВИ ФИГУРИ. ПРИ НАТИСКА ПРИ ПОЛАГАНЕ НА ВТОРИЯ СЛОЙ ВИСОКИТЕ ЧАСТИ ОТ ПЪРВИЯ СЕ ОТКРОЯВАТ МНОГО ДОБРЕ. ВТОРИЯ СЛОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ В СЪЩИЯ ЦВЯТ НА ПЪРВИЯ ИЛИ ПРОИЗВОЛЕН ДРУГ С ОЦВЕТЕНО РАФАЕЛО. ИЗЧАКВА СЕ ПАК ДОБРО ИЗСЪХВАНЕ И СЕ ПОЛИРА С МЕТАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ИЛИ ВЪЛНЕН ПАРЦАЛ.

ПОНАСЯ ВЪРХУ СЕБЕ СИ ЛАК И ВСИЧКО ДРУГО ПОЛЗВАНО В ДЕКУПАЖА.

МОЖЕ ДА БЪДЕ КОМБИНИРАНО В ПРОИЗВОЛНО С ДРУГИ ПРОДУКТИ НА ВОДНА ОСНОВА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ЕФЕКТИ.

ОЦВЕТЯВАНЕ: РАФАЕЛОТО ПО ПРИНЦИП Е БЯЛО НО МОЖЕ ДА СЕ ОЦВЕТИ С ВСИЧКИ ПИГМЕНТНИ ПАСТИ НА ВОДНА ОСНОВА  ИЛИ С АКРИЛНА БОЯ.

СЪХРАНЕНИЕ: В  ДОБРЕ ЗАТВОРEНИ ОПАКОВКИ НАД 00 С. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ

БЕЗОПАСНОСТ: ПРОДУКТА Е НА ВОДНА ОСНОВА И Е ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ. ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НЕ ОТДЕЛЯ НИКАКВИ ВРЕДНИ ВЕЩЕСТВА. ПОЧИСТВАНЕТО НА ИНСТРУМЕНТИТЕ СТАВА  С ВОДА.Коментари (0)

Напишете коментар